Opskrifts detaljer

Navn FROMAGE
Beskrivelse Fromage er typisk piskede æggehvider, flødeskum, husblas og en smagsgiver, f.eks. citronsaft.
Nøgleord
Tilføjet af Thaihans
Kategorinavn Lækkerier
Opskriften er læst: 941 gange

Opskrifts ingredienser

Antal Ingrediens
2 Citroner
(Skal være usprøjtede da både skal og saft skal bruges)
4
Husblas (Blade)
3
Æg
3 spsk
Sukker
3 dl
Piskefløde

Opskrifts procedure

Trin nr. Gøre hvad
1 Start med at lægge de 4 blade husblas i blød i koldt vand.
2 Riv skallen fra citronerne i en lille skål og sæt det til side. Sørg for at det kun er den gule skal der kommer med, da den hvide er bitter.
3 Pres citronerne for saft og kom saften op i en lille gryde. Varm citronsaften op til middelvarme. Når den er håndvarm, vrides husblassen fri for vand og kommes i gryden. Rør rundt indtil husblassen er opløst. Når den er opløst, skal den revne citronskal op i gryden og gryden skal sættes til side, for at afkøle imens resten at ingredienserne gøres klar.
4 Det er en god ide at bruge en elpisker til den næste del. Kom piskefløde op i en skål og pisk fløden til en let skum. Pas på at flødeskummen ikke bliver overpisket. Den skal kun lige kunne lave små toppe. Sæt skålen til side
5 Del æg i æggehvider i en skål og æggeblommer i en anden skål.
6 Tag skålen med æggeblommer og tilsæt sukker og pisk til en lækker og lidt sej æggesnaps. Æggeblommerne vil blive lyse og luftige. Sæt derefter skålen til side.
7 Tag skålen med æggehvider og pisk dem stive (til skålen kan vendes på hovedet uden at æggehviderne falder ud). Pisk æggehviderne sidst, for at undgå at de står for længe og får det for varmt. De piskede æggehvider kan godt dele sig, hvis de står for længe. Det upiskede æggehvider vil bundfalde og gøre at din fromage skiller.
8 Tag skålen med de piskede æggeblommer frem igen og pisk dem let igen, hvis æggeblommerne er faldet lidt sammen.
9 Sigt citronsaften ned i skålen med de piskede æggeblommer og pisk citronsaft og æggeblommer godt sammen til en homogen/ensartet masse. Vend nu forsigtigt den let piskede flødeskum i æggemassen lidt ad gangen, vend rund i massen til der ikke er flere klumper.
10 Tag skålen med de stivpiskede æggehvider frem og kom nu massen med æggeblommer, citronsaft og flødeskum op i skålen til de stivpiskede æggehvider og vend det forsigtigt sammen til en homogen massen.
11 Anret i 6 portionsglas og sæt på køl natten over. Når de lækre og afkølede citronfromager skal serveres, kan de f.eks. pyntes af med friske hindbær, nøddecrunch eller en lækker marengs der brændes let på toppen.

Tilbage til oversigten · Print opskriften uden kommentarer · Print opskriften med kommentarer · Tilbage

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Log ind eller meld dig til.

Ingen vurderinger endnu.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Velkommen til ThaiDK

Siden for dem med interesse i Thailand
For at kunne skrive og deltage i debatten og chatten er du nødt til at være registreret bruger på siden
At blive registreret bruger er gratis Du kan melde dig til ved at klikke HER

Til minde om dem vi har mistet

 Tænd et lys 42 lyser nu
 Seneste fra: up2you

Besøgende

Gæster online: 10
Ingen brugere online

Antal brugere: 655
0
Nyeste bruger:  ana
 41389981 besøg
12275 besøg pr. dag
Siden dannet på: 0.11 sekunder

Madopskrifter

Nyeste opskrifter
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 857
FROMAGE 941
surdej 1028
Kylling i Coca-Cola 1524
Barbecuesauce med Coc... 1954
Populære opskrifter
STEGTE RIS MED ANANAS 16172
Penang curry 15879
Pandekager med fyld. 15630
Hjemmebagt rugbrød 14509
"HVIDLØGSREJER" 12137
Opskriftssøgning
Tilføj/Find en opskrift
Info om opskrifter
Tilføjede opskrifter: 61
Opskrifts-kategorier: 11
Læst antal gange: 188622

Gode Links

Ring billigt
Bank foreign currency exchange rates
Immigration Bureau (visa)
Asian-Food
Forex/Valuta » DK-THB
Thai to english
Bangkok Post
Danmark Royal Thai Embassy
sas
Wat Pa Dragør
Pantip
Her tryller vi lange links korte.
New Road Guesthouse
Castle Howchow
Thai Air dk

Log ind

Brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Replikboks

Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

nej
24-02-2019 07:19
Model sælger sin mødom for 17 millioner: - Jeg vil gerne hjælpe min mor Shock https://ekstrabla.
..or/7526716
22-02-2019 21:47
nej
22-02-2019 16:29
Fuld kaptajn: 85 meter langt skib på grund ved Langeland ølkrus https://ekstrabla.
..nd/7526612
ana
21-02-2019 11:21
godag
ADM
21-02-2019 11:18
@ ana velkommen
nej
20-02-2019 14:11
En af verdens fedeste mænd er død 29 år gammel https://ekstrabla.
..el/7523664
17-02-2019 17:08
Hvad er det egentlig de fanger nede ved den dansk/tyske grænse https://www.mm.dk.
..nsekontrol
16-02-2019 21:53
Ja bz de har fundet ud af de sidder på en guldgrube kat
bz
16-02-2019 08:11
de to koster lidt mere Skipper godag
15-02-2019 20:37
15-02-2019 19:46
Det med den 5 øre var fordi jeg ikke kunne forstå hvordan de bar sig ad med at tisse når de ikke havde en tissemand (jeg havde mærket efter)
15-02-2019 19:09
@Sky Prisen for at se Ingelise tisse var højere, da hun fik hår på den. Grin Grin Grin Kvinder har på et tidligt tidspunkt, en veludviklet sans for duskens værdi.
nej
14-02-2019 14:24
Fra luksus til tugthus: Her er Bill Cosbys nye hjem https://ekstrabla.
..em/7326441
13-02-2019 20:16
Svært at sige sky, men hun kunne købe 5 Pinoccio kugler dengang for 5 øre, og hvad fanden hun skulle jo tisse alligevel kat
sky
13-02-2019 15:07
Hørt,hørt 5 øre# er det ikke lige i overkanten Angry
»Stop diskrimination af Danske Førtids- og Folkepensionister der ønsker at bosætte sig udenfor Europa, Læs alt om forslaget, som vil være til gavn for hele Det Danske Samfund.
KLIK HER

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.53 sekunder | 41,389,981 Unikke besøg | jQ Blog