Opskrifts detaljer
|
Navn |
Fisk i bananbladskåle |
Beskrivelse |
|
Nøgleord |
Fiskeret |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Fisk |
Opskriften er læst: |
4071 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
100 g. |
Torsk eller lyssej |
100 g. |
optøede eller friske rejer |
2 tsk. |
rød karrypasta |
2 spsk. |
jordnøddesmør |
1 spsk. |
limesaft |
o,5 dl. |
kokosmælk |
1 |
æg |
1 tsk. |
fiskesauce |
5 blade |
kinakål i meget tynde strimler |
1-2 |
bananblade eller små ovnfaste skåle |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Hak fisk og skaldyr groft med karrypasta, jordnøddesmør og limesaft. Pisk æg med kokosmælk og fiskesauce og rør det så i fiskemassen. Lad det trække koldt i 20-30 minutter. |
2 |
Saml bananblade med stegenåle eller tandstikker til firkantede små skåle, læg et lag strimlet kinakål i bunden af hver og læg fiskemassen over. |
3 |
Dampes på rist eller dampkurv over kogende vand i 15 minutter med låg øverst. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|