Opskrifts detaljer
|
Navn |
Thai-andebryst med grøntsager |
Beskrivelse |
|
Nøgleord |
|
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Fjerkræ |
Opskriften er læst: |
4233 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
2 stk. |
andebryst ca. 600 g |
150 g |
bønnespirer |
1 |
rød snack peberfrugt |
2 |
porre |
200 g |
romanesco-kål i små buketter |
15 stk. |
sukkerærter |
2 |
mellemstore gulerødder |
1 |
håndfuld grofthakket cashewnødder |
2 |
fed hvidløg |
3-4 |
cm frisk ingefær, skrællet og revet fint. |
- |
Habanero-chili efter smag |
- |
Sort peber |
1/2 dl |
soja |
1 dl |
østerssauce |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Alle grøntsagerne vaskes og skæres i passende stykker, alt efter smag og temperament. Så er de nemlig klar til at blive tilberedt. |
2 |
Andebrystet snittes i skindet og steges derefter på skindsiden. Vend brystet rundt, når det er blevet gyldent og steg yderligere nogle minutter. Fjern det derefter fra panden og kom det i en bradepande og hæld østerssaucen ud over. Kom det herefter i ovnen ved 160 grader i 10-12 minutter, så den bliver stegt rosa, tag det så ud og lad trække. |
3 |
Nu pande eller woksteges grøntagerne i olie, og der startes med de grøntager som kræver lidt mere tilbedringstid. Når alle grøntsagerne er på panden tilsættes ingefær og hvidløg og svits hurtigt. Tilsæt nu cashewnødder og soja og sving det sammen, og tilsæt her til sidst bønnespirer. |
4 |
Krydr med sort peber og server på tallerkener med skåret and ved siden af. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|