Opskrifts detaljer
|
Navn |
Kylling med lakrids |
Beskrivelse |
KRYDDERI. Den sprøde krydderiblanding med lakrids er god til kylling, men prøv den også i salater, supper og til grønt. |
Nøgleord |
Dukkah er en egyptisk krydderblanding, som typisk bruges som snack eller forret sammen med god olivenolie og brød. Lakridsversionen er bestemt ikke egyptisk, men virkelig skøn! Her er den brugt som topping på kylling. |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Fjerkræ |
Opskriften er læst: |
3957 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
1.dl |
sesamfrø |
1.dl |
hakkede mandler |
1 tsk. |
korianderfrø |
1 spsk. |
fennikelfrø |
1 tsk. |
flagesalt |
1 tsk. |
groft lakridspulver |
1/2 tsk. |
chiliflager |
6-8 |
kyllingeoverlår |
lidt |
olivenolie |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de popper. Lad dem køle af. Rist derefter mandlerne, til de er gyldne, i ca. 2-4 minutter. Lad dem køle af. Rist korianderfrø og fennikelfrø, til de dufter. Lad dem køle en smule af, og knus dem i en morter. |
2 |
Bland sesamfrø, mandler, koriander- og fennikelfrø sammen med salt, lakridspulver og chili. |
3 |
Kylling: Gnid kyllingelårene med lidt olivenolie, og steg dem i en 220 grader varm ovn i ca. 30-35 minutter, eller grill dem på en varm grill, til de er gennemstegte. |
4 |
Drys kyllingelårene med dukkah, og server straks, gerne med en fyldig salat til. |
5 |
TIP: Kyllingen er god med en grov kålsalat og masser af godt brød til at søbe resten af dukkahen op med. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|