Opskrifts detaljer
|
Navn |
Kransekage |
Beskrivelse |
Opskriften giver 3-4 pæne stænger. Regn med, at de rækker til 10-12 personer |
Nøgleord |
lækker konfekt |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Lækkerier |
Opskriften er læst: |
3489 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
500 gram |
rå marcipan |
250 gram |
flormelis |
ca. 2 |
æggehvider |
.-------- |
-------------------- |
-- |
Æggehvideglasur: |
250 gram |
flormelis |
1 ½ |
æggehvider |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Massen æltes godt sammen, til den er ensartet. Hviler 3-4 timer i køleskab – gerne natten over. |
2 |
Massen kommes enten i sprøjtepose med 16-takket tylle (lille spids med hul igennem) og sprøjtes ud på bagepapir til kransekagekonfekt og pyntes med mandler, nødder eller cocktailbær eller rulles ud i stænger/stykker. Placeres på bagepapir og trykkes op, til de får det traditionelle trekantede udseende. |
3 |
Bagetid er cirka 8 minutter ved 230 grader til kagerne er smukt gyldne |
4 |
Afkøles helt, før der sprøjtes glasur på. Kan med fordel fryses uden glasur. |
5 |
Glasuren røres sammen, hældes i en plastiksprøjtepose, hvor der klippes et meget lille hul, og kagerne pyntes efter smag. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|