Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Mystisk dødsfald ryster: Mand slæbte lig ind i lejlighed
emil
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 01-10-2019 09:24
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 168
Tilmeldt: 30.01.10
 Status: Offline



Et mystisk dødsfald har rystet Thailand og sat fokus på, hvad de såkaldte prettys - en form for eventpige - udsættes for i landet.

Det sker, efter en kvinde ved navn Thitima Noraphanpiphat onsdag blev fundet død i lobbyen til et lejlighedskompleks, efter at hun havde været pretty til et arrangement i Bangkok.

Årsagen til dødsfaldet er eftersigende voldsom alkoholforgiftning. Men her kan man ikke slutte historien, for den er mere kompliceret end som så.


www.thai-dk.dk/uploads/3334107-aa.jpg
Thitima var mor til en 3-årig pige, og hun sparede penge sammen til at sende sin datter i skole ved at arbejde som 'pretty'.



I Thailand er det meget almindeligt, at man hyrer prettys til at servere, underholde og være værtinder til fester og events. En pretty er ofte en ung kvindelig model.

Thitima Noraphanpiphat var aftenen for sin død blevet hyret til at servere drinks til en fest i byen Nonthaburi udenfor Bangkok.

Det thailandske politi anholdt en 24-årig mandlig model ved navn Rachadech Wongtabutr i forbindelse med sagen. Det skriver CNN.

Det skete, fordi videoovervågning fra natten viser manden slæbe en tilsyneladende livløs Thitima Noraphanpiphat ind i en elevator og ind i sin egen lejlighed.

Timer senere viser optagelserne Rachadech Wongtabutr slæbe den livløse model ned i lobbyen for derefter at efterlade hende i en sofa.


Den mandlige model blev imidlertid løsladt efter at have nægtet, at han skulle have gjort noget kriminelt. Han påstår, at han ikke vidste, at Thitima Noraphanpiphat var død, da han trak hende op i sin lejlighed.

Da man opdagede, at Rachadech Wongtabutr havde postet billeder af Thitima Noraphanpiphat på de sociale medier, hentede man ham dog ind igen.

Samtidig - og måske endnu mere afgørende - blev tidspunktet for, hvornår Thitima Noraphanpiphat døde lagt fast.

Hun var allerede død, da den mandlige model slæbte hende op i sin lejlighed.

Rachadech Wongtabutr er nu blevet tiltalt for ulovlig tilbageholdelse, der har ført til død, samt kidnapning med henblik på at udføre en uanstændig handling.

Torsdag arresterede det thailandske politi yderligere seks personer, efter en anden pretty fortalte, at hun til samme arrangement var blevet presset til at drikke så meget, at hun var blevet bevidstløs.

Dagen efter var hun vågnet op nøgen uden at kunne huske, hvad der var sket den forhenværende aften.

Sagen har sat prettys på dagsordenen i Thailand, og man diskuterer de forhold, som kvinderne arbejder under. Forhold, hvor netop alkoholforgiftning, men også seksuelle overgreb, er almindeligt.

kilde https://www.bt.dk...-lejlighed
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
emil
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 01-10-2019 09:25
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 168
Tilmeldt: 30.01.10
 Status: Offline

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Dansk mand vinder retssag mod thailandsk kvinde i Thailand Nyheder på dansk 6 18-05-2023 07:59
Mand kommer i slås kamp med aber Nyheder på dansk 1 03-04-2023 17:52
Dansk mand forsvundet i Thailand Nyheder fra Phuket 2 19-03-2023 11:46
Bylde-mand blev udstødt fra samfundet i 45 år Nyheder på dansk 2 27-11-2022 16:24
Canadisk mand forlader munke livet efter sexanklager Nord Thailand 1 22-10-2022 15:22

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.60 sekunder | 99,056,105 Unikke besøg | jQ Blog