Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Elefantunge kollapser efter at være tvunget til at underholde turister i timevis
thai
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-06-2019 11:14
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3424
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Træt elefantunge kollapser ved siden af sin mor i 40 graders hede – efter at være tvunget til at underholde turister i timevis

Elefanter er utroligt intelligente og majestætiske dyr, som også har let ved at lære. Desværre udnytter mennesker dette for egen vindings skyld. Under grusomme former trænes elefanter op i at underholde os mennesker. Elefantridning er desværre stadig en populær turistaktivitet i landet som Thailand. Billederne fra Nong Nooch Tropical garden i det østlige Thailand viser tydeligt den grusomhed, som elefanterne udsættes for.

En turist fangede den grusomme scene, og hun havde svært ved at forstå det, som hun så.

I klippet, som er blevet spredt som en løbeild på de sociale medier, kan man se, hvordan en lille elefantunge går ved siden af sin mor, som rides af turister. Elefantungen er bundet fast til sin mor med et reb. I 40 graders varme går de rundt på gaderne for at samle turister op. Men de ekstreme forhold bliver for meget og pludseligt kollapser elefantungen midt på gaden.
Samtidigt med den kæmper med at komme sig, kæmper moren med at få den op på sine fødder. I baggrunden høres en turist råbe: “Den er træt!”

– Den her elefantunge var så udmattet, og så kan man se, hvordan moren trøster og forsøger at få hende op og stå igen, siger en turist til Daily Mail.

Slår tilbage imod kritikken
En talsperson fra Nong Nooch Tropical Gardens nægter dog, at dyret skulle være træt eller være blevet behandlet dårligt.

– Alle elefanter her er raske og behandles godt. Hvis der er nogle problemer, bliver de plejet af dyrlæger. Alle ungerne her er raske, siger talspersonen ifølge Daily Mail.

Det her er langt fra første gang, at verden oprøres over, hvordan elefanter behandles på grund af turistindustrien. Sidste år var der flere historier fra Thailand om, hvordan elefanter plages i turistparadis.

Her blev det blandt andet afsløret, hvordan elefanter blev presset ned under vandoverfladen med voldsom kraft og tvunget til at svømme. Hvis de ikke makkede ret, blev de slået.

kilde: https://dk.newsne...i-timevis/




Sådan noget her må bare ikke ske! Nu hjælpes vi ad med at sprede den her information, så vi får stoppet det dyreplageri som sponsoreres af turister. Del gerne for at det her bliver stoppet!
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Turisme: når kvinder leder efter kærlighed Film, bøger etc 4 23-01-2024 17:15
Dansk familie på hospitalet efter frontalkollision Nyheder fra Phuket 2 11-12-2023 16:26
En dræbt og flere såret efter skyderi i shoppingcenter i Bangkok Nyheder på dansk 4 09-10-2023 07:16
Pheu Thai klar til at tage over efter Move Forward Nyheder på dansk 4 26-07-2023 09:02
At være sømand Film, bøger etc 5 20-07-2023 11:56

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.55 sekunder | 97,842,890 Unikke besøg | jQ Blog