Se emne

Hvem er her? 2 gæst(er)
 Udskriv emne
Verden på vrangen / Utroligt men sandt
Je suis Charlie
Skrevet d. 29-06-2019 15:43
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Ny Range Rover i umuligt stunt: Kører op ad 999 stejle trappetrin til himlen
Land Rover har sendt Range Rover Sport på en imponerende klatretur for at vise, hvad bilens nye hybridmotor er i stand til


Hvis der er én ting, en firehjulstrukken Land Rover altid har været god til, så er det at komme frem, selv om vej og vejr stritter gevaldt imod.

Det image vil det britiske adelsmærke efter alt at dømme gerne beholde, selv om en elektrisk motor nu har overtaget en del af arbejdet fra den traditionelle forbrændingsmotor i den nye hybridudgave af Range Rover Sport.

Land Rover har derfor givet bilen en udfordring, der med stor sandsynlighed ville få selv den mest erfarne offroad-entusiast til at få sved på panden: Kør først hurtigst muligt gennem 99 hårnålesving og slut af med 999 trappetrin til 'Himlens Port' på toppen af Tianmen bjerget i Kina.

45 graders stigning
Det er der ingen, der tidligere har forsøgt - og med god grund. For trappen stiger med 45 grader og stiller derfor enorme krav til bilens motorkraft. Til sammenligning stiger Kiddesvej i Vejle - som rytterne i cykelløbet Danmark Rundt hvert år skal bestige - med bare 19 procent på den stejleste del.


Biler - 31. jan. 2018 - kl. 21:36
Så hurtig er en racerbil: Starter næsten et minut senere - og vinder alligevel
I den officielle video af stuntet, der kan ses i toppen af denne artikel, er der da også flere lokale, der på forhånd kalder projektet fuldstændig umuligt.

Det stopper dog ikke racerkøreren Ho-Pin Tung bag rattet. Han har en firecylindret benzinmotor på bare 2 liter til rådighed sammen en elmotor på 85 kW. Det giver en samlet ydelse på 404 hk og mulighed for at accelerere den tonstunge bil til 100 km/t på 6,7 sekunder.

- Jeg har kørt Formula E, Formel 1 og vundet Le Mans, men det her var uden tvivl en af de mest krævende udfordringer, jeg har stået overfor, sagde Ho-Pin Tung efterfølgende i en pressemeddelelse.

Det hele ender selvfølgelig med, at firehjulstrækkeren får det til at se legende let ud at bestige trappen. Videoen lægger sig dermed fint op ad de tidligere lanceringsvideoer fra Jaguar Land Rover-koncernen, der er blevet kendt for at bruge mange kræfter på at lancere deres nye modeller med spektakulære stunts.


https://ekstrabla...en/7037090


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 30-06-2019 18:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

muslimerne sætter dags ordenShock danskene skal bare rette ind Shock

Provokerende Daham


EN SYRISK flygtning, Daham Al Hasan, vil have sine i alt 20 børn til Danmark. Plus sine tre koner. Han kan ikke arbejde. Han kan ikke lære dansk, siger han. End ikke modtage blot et par timers undervisning om ugen.

NÅR hele flokken snart er samlet, vil børneflokken give Daham en ekstra indtægt på skattefri 214.000 kr. alene i børnechecks ...

KORT SAGT: En fremtid, der ligner den direkte vej med 100 kilometer i timen mod et bombekrater af elendig integration til trods for en masse penge. Med en far, der på forhånd er stået af på idéen om at starte forfra på at forsørge sig selv og sin familie i et nyt fædreland, bliver det nærmest umuligt at få familien gjort selvkørende.

ET FLERTAL af politikere er straks klar til at lave et loft for, hvor mange børn man højst kan få børnechecks til. Samme idé er dog tidligere strandet på, at man ikke bare rammer nogle få ekstremer som Daham, men også masser af danske familier, der også kan lide mange børn. Og børnechecken har jo intet med socialhjælp at gøre.

I STEDET for et hovsa-loft kunne politikerne måske holde hovedet mere koldt og give børnechecken på så mange andre måder end at give pengene skattefrit i hånden. Som skattefradrag, for eksempel. Det kunne måske animere til selv at tjene nogle penge? Eller som fripladser i institutioner eller sportsklubber. Daham ligner ærlig talt en, der vil have gavn af et puf til at bruge børnechecken på en dansk børnehverdag.

100 GANGE MERE frustrerende end de vildt mange penge er den attitude, som Daham tropper op med. Naser Khader udtaler højt den skepsis og irritation, som mange sikkert også sidder med: Det virker sært, at manden ikke har tænkt sig at løfte en finger for at blive integreret, endsige tage et job.

FOR HANS egen skyld og af hensyn til befolkningens generelle syn på flygtninge må man håbe, at Dahams lægeerklæring holder vand: Flygtningen er åbenbart så bekymret for sine resterende børn i Syrien, at han intet magter. Og Ekstra Bladets gentagne spørgsmål om, hvorvidt han så kvikker op, når alle børnene er kommet, glider han af på.

http://ekstrablad...am/6097628


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 30-06-2019 18:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

er det virkelig racisme, nej syntes jeg det er bare en sjov reklame


Kinesisk skyllemiddel-fabrikant undskylder for racistisk reklame

En kinesisk skyllemiddelfabrikant har set sig nødsaget til at undskylde for en reklame, hvor en sort mand bliver vasket hvid og lavet om til en tynd asiatisk mand ved hjælp af det kinesiske skyllemiddel. Videoen har forarget store dele af den vestlige verden.
Shanghai Leishang Cosmetics, som har produceret reklamen, har i en pressemeddelelse forklaret, at de er imod racediskrimination, men giver også medier fra udlandet skylden for at gøre situationen værre.
- Vi er kede af, at reklamen har skabt så stor en kontrovers, men vi skyer ikke væk fra kontroversielt indhold. Vi vil gerne undskylde over for det afrikanske folk for, at reklamen er blevet spredt så meget af medierne. Vi håber inderligt, at offentligheden og medierne ikke går for meget op i det, lyder det fra firmaet ifølge nyhedsbureauet AP.

http://www.dr.dk/...reklame#!/


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 30-06-2019 19:32
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3556
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Hæ hæ, afrikanerne er nok bare sure over at det ikke virkededriller
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Elmer55
Skrevet d. 04-07-2019 14:21
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 106
Tilmeldt: 19.11.15
 Status: Offline

Korrespondent: Byen, hvor alle drømmer om Europa
Senegal er blandt de bedrestillede lande i Afrika. Alligevel risikerer tusinder livet på Middelhavet.


Aldrig har jeg mødt så stærk en drøm om Europa.

Thiaroye sur Mer er en bydel lige udenfor Senegals hovedstad, Dakar. Her bor 50.000 mennesker, nærmeste nabo er Atlanterhavet. Befolkningen lever primært af at fiske, de bor i huse, har adgang til vand, strøm og skolegang.

Senegal er et af Afrikas bedre stillede lande. Her er ingen ufred, og stemningen i kvarteret er så afslappet, at vores chauffør ikke engang låser bilen, når han går hen for at bede. De er ikke rige her, men heller ikke blandt de allerfattigste i verden. Alligevel vil de til Europa.

Ja, ønsket er faktisk så stort, at alle dem, jeg møder her, drømmer om det, og de har familie, naboer og venner, der allerede bor i de forjættede lande.

læs mere her: https://www.dr.dk...-om-europa

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Elmer55
Skrevet d. 07-07-2019 17:12
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 106
Tilmeldt: 19.11.15
 Status: Offline

Sverige anbefales at indføre et nyt tredje køn - 'hen'
Svenske Tina Haakon føler sig som en 'hen' og ser frem til en mulig lovændring.


- Når jeg skal krydse mit køn af, så sætter jeg krydset hver anden gang under mand og hver anden gang under kvinde. Havde det været en tredje mulighed, et tredje køn, så havde jeg valgt det, siger Tina Haakon.

At finde den rigtige kolonne er blot et af Tina Haakons mange hverdagsdilemmaer i livet som både kvinde og mand – eller som hverken kvinde eller mand.


Hen (ja det kalder vi Tina Haakon, for det vil hen gerne kaldes) er et af de mennesker, som de svenske politikere har i tankerne, når de i den kommende tid skal tage stilling til, om Sverige skal indføre et tredje køn.

- Egentlig så jeg helst, at man helt afskaffede køn, men det er nok ikke realistisk, så et hen, et tredje køn, passer mig godt, siger Tina Haakon.

- Manglende accept bidrager til dårligt helbred
Til at hjælpe sig har politikerne en omfangsrig betænkning om transpersoners stilling i samfundet. Her kan man læse, at transpersoner, som hverken er mænd eller kvinder (såkaldt ikke-binære) oftere er både psykisk og fysisk syge. De har sværere end andre ved at navigere i fællesskaber og hos offentlige myndigheder, og især unge overvejer oftere selvmord end deres jævnaldrende.


- De mennesker som fortæller os, at de bliver mødt med en forkert kønsbenævnelse, eller at de ikke bliver accepteret for deres kønsidentitet, så bidrager det til et dårligt helbred blandt andet, siger Ulrika Westerlund, forfatter til redegørelsen.

Derfor foreslår betænkningen, at regeringen undersøger muligheden for at indføre et tredje køn – og dermed på længere sigt også indfører kønsneutrale personnumre. Sverige har i dag - ligesom Danmark - lige tal for kvinder, ulige for mænd. Politiet skal også undersøge, hvordan det kan lade sig gøre at tilføje et X i passet udover mand og kvinde.

Positive politikere
Hvor mange mennesker i Sverige, der inderst inde er en hen, har de færreste et konkret bud på. Det er sandsynligvis en meget lille minoritet, sikkert ikke mere end nogle få tusinde mennesker.

Langt de fleste svenske partier er ikke desto mindre overvejende positive overfor tanken om et tredje køn. De fleste anser det for at være et spørgsmål om tid, før det er en realitet.

- Der findes en gruppe personer. Den er ikke særlig stor, men der er en gruppe personer, som vi med ganske enkle midler kan give bedre vilkår, siger Fredrik Saweståhl, medlem af hovedbestyrelsen for det største oppositionsparti, Moderaterne.

Det køn man føler sig som
Og det er vel at mærke et tredje køn, der ikke baserer sig på målbare medicinske forhold, men et køn, der baserer sig på identitet. Hvordan den enkelte føler sig. Uanset hvor mange X og Y der er i kromosomerne.

- Hvis man ikke bliver anerkendt for, den man er, så er det som små slag hele tiden mod ens selvfølelse, Mire Åsell, kønsaktivist og også ser sig selv som hen.

Så håbet er stort til at de svenske politikere vil give muligheden for et tredje køn inden længe.

- Jeg tror, det bliver godt for os transpersoner. Det er et skridt fremad. Det er som ham Armstrong sagde: Det er et lille skridt for mig men et stort skridt for menneskeheden, siger Tina Haakon.


https://www.dr.dk...e-koen-hen
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 11-07-2019 20:30
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Ville du have en chip indopereret for at slippe for nøgler og buskort?

Læs mere her:www.dr.dk/nyheder...-i-sverige

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 11-07-2019 20:31
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Video: EU tror Tyrkiets præsident Erdogan kan redde Europa – de lukker øjnene for, at han er en islamist, som tordner mod “de vantro”

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 11-07-2019 20:31
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

En kvinde gik rundt med bare bryster i svømmehallen Liljeholmsbadet i Stockholm. Svømmehallens personale opfordrede hende til at dække sig til, men det nægtede hun.

Kvinden afviser nemlig, at hun er kvinde. Hun definerer sig selv som det, man på engelsk kalder ”intergender”. Det vil sige en person, der er både mand og kvinde eller hverken mand eller kvinde – kort sagt hævet over opdelingen i mand og kvinde.

I de politisk korrekte snakkende klasser dyrker man nemlig teorier om, at man selv frit kan definere, hvilket køn man tilhører. Det, man siger, at man er, det er man også.

Så en person med mandlige kønsorganer er en kvinde, hvis han siger, at han er det. Og en person med en kvindes bryster er ”intergender”, hvis hun siger, at hun er det.

Afgørelse: Kommunen har diskrimineret
Tilbage til svømmehallen og kvinden … øh, undskyld, ”intergender”-personen. Da personalet i svømmehallen opfordrede ”hen” til at dække sin overkrop, reagerede hun ved at klage til diskriminations-ombudsmanden.

I torsdags afgjorde diskriminations-ombudsmanden så, at hvis man opfatter sig selv som ”hen”, har man ret til at vise bare bryster i svømmehallen.

Ifølge ombudsmanden har kommunen, der ejer svømmehallen, således gjort sig skyldig i diskrimination mod folk, der definerer sig som ”intergender”.


http://denkorteav...ar-kvinde/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
peter greersen
Skrevet d. 12-07-2019 20:37
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 53
Tilmeldt: 14.10.18
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

når man har set videoen og læst de tre indlæg om lars løkke statsminister i danmark, kan man nemt får den opfattelse at at vi har en statsminister, som en plattenslager, lystløgner og som udviser korrupt adfærdShock

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
peter greersen
Skrevet d. 12-07-2019 20:38
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 53
Tilmeldt: 14.10.18
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

sådan


Jurister: Løkkes sommerhus-gave kan være bestikkelse
En uges gratis ophold i et sommerhus til Lars Løkke (V) kan være bestikkelse, vurderer flere eksperter. Statsministeren er nu meldt til politiet


Lars Løkke (V) kan have overtrådt straffeloven i forhold til bestikkelse i sagen om statsministerens forhold til landets største fiskere, kvotekongerne.

Det vurderer flere juridiske eksperter overfor Jyllands-Posten, som har set nærmere på det gavekort til en uges gratis sommerhusophold under højsæsonen i Skagen, som Lars Løkke fik af kvotekongen John-Anker Hametner i 2014.

- Som offentligt ansat eller folkevalgt må man ikke modtage gaver eller andre fordele. Man behøver ikke at have foretaget sig noget til gengæld for, at det regnes som bestikkelse, siger Trine Baumbach, lektor i strafferet ved Københavns Universitet.

Gaven har en værdi af godt 10.000 kroner, og bestikkelses-bestemmelsen - paragraf 144 - siger, at det er strafbart, hvis man er i offentlig tjeneste og 'uberettiget' modtager en gave.

'Som altovervejende hovedregel gælder det imidlertid, at modtagelse af en gave eller anden fordel vil være uberettiget', skriver Justitsministeriet.

Dette gælder også medlemmer af Folketinget, ifølge Justitsministeriet, som Lars Løkke var, da han modtog gaven fra kvotekongen.

'Kun i tilfælde, hvor gaven eller fordelen er af underordnet karakter og ikke rummer risiko for, at der øves indflydelse på, hvordan modtageren udfører sit job, falder forholdet uden for det strafbare område', lyder det.https://ekstrabla...se/7019238
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
peter greersen
Skrevet d. 12-07-2019 20:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 53
Tilmeldt: 14.10.18
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

Er Lars ’Sølle’ Rasmussen simpelthen korrupt?

Hvorfor sagde statsministeren ikke nej tak til en uges sommerferie i John-Anker Hametner Larsens sommerhus, spørger David Trads.

LAD OS BEGYNDE med at skære den seneste Løkke-skandale, som Ekstra Bladet har afsløret, ud i pap:

Løkke modtager til sin 50 års-fødselsdag i 2014 et gavekort på en uges sommerferie i John-Anker Hametner Larsens sommerhus i Skagen. Gavens værdi er på mindst 10.000 kroner.
John Anker Hametner Larsen er storfisker i Thyborøn. En af de såkaldte kvotekonger, som er blevet behandlet usædvanligt gunstigt af Løkke-regeringen.
Den gode kvotekonge er i øvrigt også en af de helt store bidragsydere til Løkke-fonden, som er statsministerens private projekt, hvor han giver udsatte drenge et uddannelsesløft.
Løkke indløste sit gavekort i sommer, hvor han holdt en uges sommerferie i det Skagen, der netop om sommeren har dets højeste udlejningsniveau.

Det ligner – for nu at sige det lige ud – det, vi normalt ville stemple som korrupt adfærd:

STATSMINISTEREN TAGER IMOD private penge fra en erhvervsmand, som også hælder penge i Løkkes fond – og den regering, som Løkke sidder for bordenden af, begunstiger erhvervsmanden med særligt attraktive fiskekvoter.

Er der en direkte sammenhæng?

Er der dokumenter – den rygende pistol – der underbygger, at Løkke direkte har instrueret sin daværende fiskeriminister om, at den rare mand fra Thyborøn, der belønnede Løkke med store gaver, skulle behandles særligt godt af systemet, når der skulle uddeles fiskekvoter?

Nej, der er ingen rygende pistol, men hold op, hvor den her sag stinker.

Statsministeren – som i visse Venstre-kredse går under navnet Lars ’Sølle’ Rasmussen, fordi hans adfærd så ofte savner det format, man måtte forvente af en statsminister – er klappet i som en østers. Bortset fra denne lille kommentar:

”Jeg skammer mig ikke over at kende folk fra Thyborøn,” som Løkke fremstammede forleden.

SELVFØLGELIG IKKE. Der er ikke noget galt ved kende en fisker i Thyborøn. Problemet består i, at landets statsminister tilsyneladende ikke ejer et indre kompas, der siger ham, at det er forkert at modtage ikke en, men to, store gaver fra en fisker, der begunstiges med store kvoter.

Løkke blev endda - skal vi huske - smaskfornærmet, da han i november i 2017 i et samråd i Folketinget blev spurgt ind til hans personlige forhold til kvotekongerne:

"Og så vælger jeg at overhøre den her mærkelige insinuering om, at jeg skulle kende kvotekonger. Jeg ved ikke, hvad der gemmer sig bag den upassende bemærkning."

Som man siger i Venstre - 'går den, så går den'.

Det gjorde den så ikke - for Løkke kendte åbenlyst i hvert fald den rare mand med de mange penge fra Thyborøn, ved vi nu. Ja, han sov i hans seng i hans sommerhus.

SELV OM LØKKE IKKE kan se noget problem – ligesom han ikke kunne, da han i sin tid bad Frederiksborg Amt betale sine cigaretter, Sundhedsministeriet sine hot dogs, Venstre for sit luksustøj, verdens fattigste for førsteklassesbilletter – er der heldigvis andre, som kan se klart.

Tag bare det her udsagn i Ekstra Bladet fra Kurt Klaudi Klausen, statskundskabsprofessor i ledelse og organisation på Syddansk Universitet, som næppe kan bøjes tydeligere i neon:

”I alle mulige andre sammenhænge ville man jo få nogle associationer, der handler om bestikkelse. På det tidspunkt, hvor han vælger at indløse gaven, er han jo øverste beslutningstager i forhold til nogle verserende sager. Det er højst besynderligt og et udtryk for ekstrem dårlig dømmekraft,” siger professoren og fortsætter:

”Desværre er det jo ligesom en mosaik, der danner sig om denne her mand (Løkke, red.) af svag moral og dårlig dømmekraft, og det tegner desværre et lidet flatterende billede af vores statsminister. Om det er noget at komme efter juridisk i den aktuelle sag, skal jeg ikke kunne sige, men det er der i hvert fald moralsk.”

PROFESSOREN HAR JO RET. Løkke har igen og igen udvist svag moral og dårlig dømmekraft, når det handler om at holde sig på måtten.

Selvfølgelig skal han som det naturligste i verden pænt takke en erhvervsmand, der kommer anstigende med et stort gavekort, men derefter sige, at det kan han desværre ikke tage imod.

Hvorfor i alverden sagde Løkke ikke bare nej tak?

Fordi han er bjergsom? Fordi han er naiv? Fordi han er korrupt?

Svaret, ja, det blæser i vinden - for vi kan ikke længere afvise nogle af de tre muligheder.

https://www.avise...80247.aspx
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
peter greersen
Skrevet d. 12-07-2019 20:40
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 53
Tilmeldt: 14.10.18
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

HER ER FIRE NEMME spørgsmål til dig, kære læser:

Har du nogensinde fået og taget imod en gave på mere end 10.000 kroner til en uges gratis sommerferie i Skagen i højsæsonen fra en mand, du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

Har du nogensinde deltaget i fem på hinanden følgende million-indsamlingsfester en dagsrejse fra dit hjem til din egen fond af en mand, som du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

Har du nogensinde været inviteret til højbords hos værten til lukket fest på diskotek med Lars Hjortshøj og Peter AG på programmet af en mand, som du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

Har du nogensinde ignoreret en sms med et nødråb, men reageret prompte, da samme nødråb blev tilføjet løftet om at samle penge ind fra en mand, som du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

HVIS SVARET ER 'NEJ' til alle fire spørgsmål, så er du en helt almindelig dansker – ja, du er blandt de 5.778.569 danskere, der husker helt normalt. Hvis du derimod har svaret ’ja’ til alle fire spørgsmål, så er du den ene dansker, der mangler for at nå vores indbyggertal på 5.778.670:

Lars Løkke Rasmussen, landets statsminister.

Han fastholdt nemlig, da han på et samråd i november 2017 – efter gaven var indløst, efter indsamlingsfesten var afholdt, efter firmafesten var overstået, efter kontakten var etableret – at det var ”en mærkelig insinuering” at hævde, at ”jeg skulle kende kvotekonger.”

DET VAR SIMON KOLLERUP, socialdemokratisk fiskeriordfører, der er i Miljø- og Fødevareudvalget, formastede sig til at spørge Løkke – midt under skandalen, der viste, at kvotekongerne var blevet ’venligt’ behandlet af den efterfølgende fyrede fiskeriminister Esben Lunde Larsen – om, hvor godt statsministeren egentlig kendte de begunstigede kvotekonger.

Det spørgsmål, lød det vredt fra Løkke, var en fuldstændig ”upassende bemærkning”, ja, det var, forstod man fra statsministeren, både ”uværdigt” og ”ulækkert” at antyde, at han skulle kende de kvotekonger, som var blevet millionærer på grund af den førte politik.

WELL, WELL, WELL. Den mand, der havde afsendt nødråb med løfte om penge, givet statsministeren ferien i Skagen, samlet over en million kroner ind til Løkke-fonden, haft ham med til firmafest – altså hældt godt med smørrelse på ham – ja, han var såmænd John-Anker Hametner Larsen, en af de største kvotekonger.

Hametner, der også går under navnet ’kongen af Thyborøn’, er en af dem, der har ’købt sig’ til adgang hos statsminister. Det ved vi fra Ekstra Bladets afsløringer – for det var først, da der kom penge på bordet, at Løkke tog notits af de henvendelser, som kvotekongen sendte.

SÅ HVAD VED VI EGENTLIG NU?

Vi ved, at Løkke i den grad kendte den kvotekonge, han afviste at kende. Vi ved, at han har modtaget store gaver personligt og via sin fond fra den kvotekonge, han afviste at kende. Vi ved også, at i samme sekund, der kom penge på bordet, fattede statsministeren stor interesse.

Og, nå, ja, så ved vi i dag, at Løkke bruger den samme drejebog som altid, når det går galt med ’går den, så går den’-attituden – nemlig, at øv, det var ikke meningen, at det skulle opdages, men Venstres formand ved man altid, hvor man har, nemlig med nallerne nede i klejnekassen:

”Jeg skammer mig ikke over at kende folk fra Thyborøn.”

”Jeg kan godt se, at billedet, som det er tegnet op, kan se underligt ud.”

”Jeg står ved den måde, jeg lever mit liv på.”

Ikke noget med at lægge sig fladt ned og sige ’undskyld’ for skandalen, som har et skær af korruption over sig. Den ene forvaltningsekspert efter den anden har været umådeligt tæt på at sige det, som det er – nemlig at Løkke sammenblander sine private og statens interesser.

FOLKETINGET FORFØLGER selvsagt sagen intenst, men selv om flere ordførere kræver svar fra statsministeren om hans nære forholdt til kvotekongen, så afviser han med henvisning til Håndbog i Folketingsarbejdets tekst om, ”at spørgsmål om ministres privatliv bliver afvist.”

Løkke glemmer måske den lille, men afgørende tilføjelse, der kommer lige efter, nemlig ”med mindre spørgsmålet også indeholder vigtige elementer af offentlig interesse” – og, ja, det gør det naturligvis. Samfundet bør komme til bunds i en dybt, dybt betændt sag.

Og til sidst et tillægsspørgsmål til dig, kære læser, til de første fire i quizzen:

Har du nogensinde bedt offentlige kasser, som du bestemte over i din egenskab af amtsborgmester, sundhedsminister, partiformand eller formand for en miljøorganisation, som hjælper fattige, om at betale for dine smøger, fadbamser, franske hotdogs, luksus-underbukser, rejser på førsteklasser med meget mere?

Hvis svaret er ’nej’, er du en almindelig dansker. Hvis svaret derimod er ’ja’, så er Lars Løkke Rasmussen.


https://www.avise...81346.aspx
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Hans
Skrevet d. 17-07-2019 16:11
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 86
Tilmeldt: 31.07.17
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/1526mus.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 21-07-2019 21:27
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Går vi går en uhyggelig fremtid i møde ved ikke

www.thai-dk.dk/uploads/uhyggeligt.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 22-07-2019 04:42
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3556
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Jeg tror nu de fleste af os her inde på siden godt kan holde thailændere ud.
Så hvad med at fise et andet sted hen og lufte dine lumre meninger Charlie?
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 25-07-2019 20:42
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Velkommen Til Dagens Danmark griner


www.thai-dk.dk/uploads/qwertyuiop.JPG

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 31-07-2019 15:26
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 201
Tilmeldt: 21.12.12
 Status: Offline

En gang i mellem er det godt at blive mindet om, at vi kan mere, end vi tror. Det er 'supermenneskerne' i videoen et herligt eksempel på!

Med opløftende musik af et 'rat-pack' band med handicappede musikere fra hele verden bliver man skudt ind i en verden af ikke kun utrolige sportslige bedrifter, men også 'blot' fra hverdagens små gerninger - der pludselige virker store.

I videoen ser man paralympiske sportsfolk udføre vilde bedrifter som at hoppe højdespring på ét ben, lave 'skihop' i en kørestol, skyde med bue og pil uden arme og en bokser med Downs syndrom giver den gas i ringen.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 11-08-2019 18:45
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

En amerikansk mand er genforenet med sin familie efter årtier bag tremmer.
32 år, tre måneder og 14 dage.
Så lang tid har amerikaneren Andrew Leander Wilson brugt bag tremmer uden grund.
Men den 62-årige har slet ikke tid til at være vred, efter han onsdag blev løsladt fra fængslet i den amerikanske by Los Angeles.
- Det er spild af tid. Det er spild af tid at være vred, siger Andrew Leander Wilson.
Det var et hold jurastuderende fra Loyola Law School, der fik den uskyldige mand bragt for en domstol. Dommeren besluttede, at retssagen i 1984, der fik Andrew Wilson dømt for røveri og mord, var ført på et forkert grundlag. Blandt andet var der blevet tilbageholdt beviser.
- Jeg er bare glad for, at sandheden er fremme nu, siger den nu frie mand Andrew Leander Wilson.
Planen er nu, at han skal besøge sin 96-årige mor.

http://www.dr.dk/...d#!/00:00/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 19-08-2019 02:19
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 669
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

This 78-year-old targets grey-haired men, in practising the world’s oldest profession.

At Seoul’s heart, next to the busy business district, is a street where sex is for sale by women old enough to be grandmothers. These so-called ‘Bacchus ladies’ – named after a popular energy drink – are the subject of an investigation by Channel NewsAsia’s Get Rea! documentary on South Korea’s elderly poor, which premieres on Jan 31.
http://bangkokjac...y-poverty/

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Se verden fra toppen af en 85 meter høj havmølle i denne 360-graders video Udenfor Thailand 3 22-12-2019 16:48
De 5 vildeste landingsbaner i verden Lufthavne 4 26-10-2019 12:15
Her er de 10 bedste flyselskaber i verden Flyselskaber 1 08-04-2019 12:51
Utroligt: Kjole redder piges liv Nyheder på dansk 2 13-02-2019 11:49
For tredje år i træk er Bangkok den mest besøgte by i verden Central Thailand 1 15-10-2018 12:25

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.24 sekunder | 47,348,572 Unikke besøg | jQ Blog