Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Ferie-paradis trækker overskrifter igen:
harry eker
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 17-04-2018 03:27
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 144
Tilmeldt: 07.02.17
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/kho-tao12121212l.jpg
Koh Tao var førhen kendt som et dykkerparadis i Thailand. Nu har øen fået et sort omdømme
.



Ferie-paradis trækker overskrifter igen: Mand beskyldt for at voldtage teenagepige
En 18-årige brite hævder, at manden puttede stoffer i hendes drink og efterfølgende voldtog hende. Manden erkender at have haft sex med teenageren tre gange, men at det var frivilligt


Med sit krystalklare vand og sine svajende palmer har den eksotiske thailandske ø Koh Tao i den grad alt det, som ferieglade turister leder efter, når de vil på den perfekte strandferie. Men ferieparadiset har en mørk bagside, hvilket kaldenavnet 'Dødens Ø' vidner om.

I løbet af de sidste tre år har hele otte turister mistet livet på øen, som nu igen trækker overskrifter verden over, da en 18-årig britisk teenagepige påstår, at hun onsdag den 4. april blev voldtaget af en mand, der sagde, han var en fransk politimand.

Følte sig forgiftet
Ifølge den britiske turist fra West Sussex var hun ude at drikke onsdag aften på en bar med en anden kvinde samt kvindens tyrkiske kæreste, da hun mødte manden. Ifølge teenageren må manden i løbet af aftenen havet sneget stoffer i hendes drink, fordi hun pludselig begyndte at føle sig 'forgiftet', hvorefter hun faldt om.

Da den lyshårede teenager vågnede op næste dag, befandt hun sig i en seng på et hotel med manden liggende ved siden af sig i boksershorts og i fuld gang med at tilfredsstille sig selv.

Ifølge den 18-årige var hun selv halvnøgen og havde kun en t-shirt på, og hun havde smerter i underlivet. Chokeret og bange skyndte hun sig ud på badeværelset, hvor hun tog sit tøj på og sms'ede til sin ven, at hun var blevet voldtaget. Hun forlod derefter hotellet og ringede til sin mor, som kontaktede den britiske ambassade.


Manden: Hun ville selv
Da politiet efterfølgende tog ud til hotellet for at snakke med den 26-årige franskmand, var hotelværelset tomt, og manden var ifølge politiinspektør Piyapong Bunkaew flygtet fra området, men blev lørdag fundet i Phuket, hvor han indrømmede at have mødt teenageren onsdag aften, men at de var enige om at have sex.

Han nægtede desuden at være flygtet fra Koh Tao, men at han blot var taget til Phuket for at 'slappe af'.

- Han påstod, at hun havde frivillig sex med ham tre gange, og at han endda sagde farvel til hende, da hun forlod hotellet i en taxa, siger politiinspektøren til The Nation.

Den lyshårede teenager har angiveligt gennemgået flere undersøgelser på hospitalet i Thailand, og manden er nu varetægtsfængslet, mens politiet efterforsker sagen.


https://ekstrabla...ge/7110499
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Død i paradis (En radiofortælling) Film, bøger etc 1 20-10-2023 13:33
Premierminister Prayuth Chan-ocha trækker sig Nyheder på dansk 1 12-07-2023 11:46
Oversvømmelser rammer Thailand igen Hele Thailand 4 17-10-2022 17:02
Så er der valg i lorteland-igen Diverse 9 10-10-2022 06:10
Krigen fanger russere på ferie i Thailand Hele Thailand 2 13-03-2022 12:54

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.19 sekunder | 97,879,917 Unikke besøg | jQ Blog