Se emne

Hvem er her? 2 gæst(er)
 Udskriv emne
"Jamsekogeriet"
AL 48
#81 Udskriv indlæg
Skrevet d. 28-10-2012 05:06
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

yindee skrev:
Nå er jamsekogeriet gået helt i stå, det forstår jeg godt, se bare med her

To fiskebutikker lukket på grund af særdeles uhygiejniske forhold
http://politiken....e-forhold/


Slagtere blander gris i hakket oksekød
http://politiken....-oksekoed/


Sverige advarer mod falsk oksekød
http://politiken....-oksekoed/


Kohberg tilbagekalder 300.000 kanelgifler
http://politiken....nelgifler/

Velbekomme, Bon appetit ølkrus


Ja, det er noget frygteligt svineri efterhånden.-Og det er ikke kun i Sverige de svindler med oksekød/oksefars.- Har fyret min lokale "kødpusher" i DK. - Sidst jeg købte 1kg. "oksefars" til en ordentlig omgang "hakkedrenge", var der sgu blandet så meget hestefars i at det tydeligt kunne smages. Men så selvfølgelig større profit, da hestefars ligger 30-40% under i pris!!dans

PS. Jeg skylder nok lige at fortælle, at min danske "kødpusher" arbejder sammen med 2 andre slagtere, og er temmelig berømt i "jydeland" for slagtning af heste.- Men derfor skal han sgu ikke blande dem i mine "hakkedrenge",-heller ikke seletøjet Angry
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Pleasantville
#82 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-10-2012 11:16
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 149
Tilmeldt: 10.06.12
 Status: Offline

AL 48 skrev:
yindee skrev:
Nå er jamsekogeriet gået helt i stå, det forstår jeg godt, se bare med her

To fiskebutikker lukket på grund af særdeles uhygiejniske forhold
http://politiken....e-forhold/


Slagtere blander gris i hakket oksekød
http://politiken....-oksekoed/


Sverige advarer mod falsk oksekød
http://politiken....-oksekoed/


Kohberg tilbagekalder 300.000 kanelgifler
http://politiken....nelgifler/

Velbekomme, Bon appetit ølkrus


Ja, det er noget frygteligt svineri efterhånden.-Og det er ikke kun i Sverige de svindler med oksekød/oksefars.- Har fyret min lokale "kødpusher" i DK. - Sidst jeg købte 1kg. "oksefars" til en ordentlig omgang "hakkedrenge", var der sgu blandet så meget hestefars i at det tydeligt kunne smages. Men så selvfølgelig større profit, da hestefars ligger 30-40% under i pris!!dans

PS. Jeg skylder nok lige at fortælle, at min danske "kødpusher" arbejder sammen med 2 andre slagtere, og er temmelig berømt i "jydeland" for slagtning af heste.- Men derfor skal han sgu ikke blande dem i mine "hakkedrenge",-heller ikke seletøjet Angry


Jeg var sku ikke klar over Låsby Svendsen også var i kødbranchen, tak for tippet. Angry
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#83 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-10-2012 12:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

Pleasantville skrev:
AL 48 skrev:
yindee skrev:
Nå er jamsekogeriet gået helt i stå, det forstår jeg godt, se bare med her

To fiskebutikker lukket på grund af særdeles uhygiejniske forhold
http://politiken....e-forhold/


Slagtere blander gris i hakket oksekød
http://politiken....-oksekoed/


Sverige advarer mod falsk oksekød
http://politiken....-oksekoed/


Kohberg tilbagekalder 300.000 kanelgifler
http://politiken....nelgifler/

Velbekomme, Bon appetit ølkrus


Ja, det er noget frygteligt svineri efterhånden.-Og det er ikke kun i Sverige de svindler med oksekød/oksefars.- Har fyret min lokale "kødpusher" i DK. - Sidst jeg købte 1kg. "oksefars" til en ordentlig omgang "hakkedrenge", var der sgu blandet så meget hestefars i at det tydeligt kunne smages. Men så selvfølgelig større profit, da hestefars ligger 30-40% under i pris!!dans

PS. Jeg skylder nok lige at fortælle, at min danske "kødpusher" arbejder sammen med 2 andre slagtere, og er temmelig berømt i "jydeland" for slagtning af heste.- Men derfor skal han sgu ikke blande dem i mine "hakkedrenge",-heller ikke seletøjet Angry


Jeg var sku ikke klar over Låsby Svendsen også var i kødbranchen, tak for tippet. Angry


Min lokale "kødpusher" i Ørting hedder nu ikke "Låsby Svendsen", men Ove Jensen og er ellers en fin og reél slagter, der samme tid sagtens kan konkurrere med supermarkedernes priser (f. eks. ½kg. flæskefars kr.: 18,-), vel at mærke når man bestiller 10 pund ad gangen. Farsen er friskhakket osv., fedtprocenten aner jeg ikke en skid om, men det smager godt, og kan sagtens bruges til carbonader også.
"Fejltagelsen" med mig har jeg fået forklaring på:
Mange kunder i hans forretning vil have iblandet hestekød, derfor har han 2 slags "småkød" i skåle til friskhakning.
Hans mor på 70år betjente mig den dag,-og tog forkert af skålene. Hun fortalte ham det selv da jeg var kørt igen. - Så nu ligger der 1kg. friskhakket oksekød og venter på mig i Ørting( uden beregning).

"Svendsen Låsby" kender jeg særdeles godt. Han har ikke rigtig gang i den for tiden som "kødgrossist".- Jeg kender ham fra mine "yngre" velmagtsdage,- da han havde hele menageriet ude på "Låsby Mark".-Dengang forhandlede han også kødvarer,-især næsten alle former for pølser (rullepølser-spegepølser etc.), som var tæt på at blive "mistænkelige".-Men det sked han på, lige indtil veterinærmyndighederne kom og lukkede biksen,-da blev han sgu surdans
Mit kendskab til ham skete gennem min storebror, han blev bestyrer af "Svendsens" autoriserede Citroén forretning, der dengang lå i Fyensgade 11 i Herning.-Dengang var der sgu "stil over det". Spritny Citroén ID-19,-og så ud og imponere "damer"hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Pleasantville
#84 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-10-2012 14:38
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 149
Tilmeldt: 10.06.12
 Status: Offline

AL 48 skrev:
Pleasantville skrev:
AL 48 skrev:
yindee skrev:
Nå er jamsekogeriet gået helt i stå, det forstår jeg godt, se bare med her

To fiskebutikker lukket på grund af særdeles uhygiejniske forhold
http://politiken....e-forhold/


Slagtere blander gris i hakket oksekød
http://politiken....-oksekoed/


Sverige advarer mod falsk oksekød
http://politiken....-oksekoed/


Kohberg tilbagekalder 300.000 kanelgifler
http://politiken....nelgifler/

Velbekomme, Bon appetit ølkrus


Ja, det er noget frygteligt svineri efterhånden.-Og det er ikke kun i Sverige de svindler med oksekød/oksefars.- Har fyret min lokale "kødpusher" i DK. - Sidst jeg købte 1kg. "oksefars" til en ordentlig omgang "hakkedrenge", var der sgu blandet så meget hestefars i at det tydeligt kunne smages. Men så selvfølgelig større profit, da hestefars ligger 30-40% under i pris!!dans

PS. Jeg skylder nok lige at fortælle, at min danske "kødpusher" arbejder sammen med 2 andre slagtere, og er temmelig berømt i "jydeland" for slagtning af heste.- Men derfor skal han sgu ikke blande dem i mine "hakkedrenge",-heller ikke seletøjet Angry


Jeg var sku ikke klar over Låsby Svendsen også var i kødbranchen, tak for tippet. Angry


Min lokale "kødpusher" i Ørting hedder nu ikke "Låsby Svendsen", men Ove Jensen og er ellers en fin og reél slagter, der samme tid sagtens kan konkurrere med supermarkedernes priser (f. eks. ½kg. flæskefars kr.: 18,-), vel at mærke når man bestiller 10 pund ad gangen. Farsen er friskhakket osv., fedtprocenten aner jeg ikke en skid om, men det smager godt, og kan sagtens bruges til carbonader også.
"Fejltagelsen" med mig har jeg fået forklaring på:
Mange kunder i hans forretning vil have iblandet hestekød, derfor har han 2 slags "småkød" i skåle til friskhakning.
Hans mor på 70år betjente mig den dag,-og tog forkert af skålene. Hun fortalte ham det selv da jeg var kørt igen. - Så nu ligger der 1kg. friskhakket oksekød og venter på mig i Ørting( uden beregning).

"Svendsen Låsby" kender jeg særdeles godt. Han har ikke rigtig gang i den for tiden som "kødgrossist".- Jeg kender ham fra mine "yngre" velmagtsdage,- da han havde hele menageriet ude på "Låsby Mark".-Dengang forhandlede han også kødvarer,-især næsten alle former for pølser (rullepølser-spegepølser etc.), som var tæt på at blive "mistænkelige".-Men det sked han på, lige indtil veterinærmyndighederne kom og lukkede biksen,-da blev han sgu surdans
Mit kendskab til ham skete gennem min storebror, han blev bestyrer af "Svendsens" autoriserede Citroén forretning, der dengang lå i Fyensgade 11 i Herning.-Dengang var der sgu "stil over det". Spritny Citroén ID-19,-og så ud og imponere "damer"hej


Ja , jeg syntes nok jeg kunne høre der var lidt krejler i dig driller
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
leif
#85 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-10-2012 15:31

Bruger

Antal indlæg: 681
Tilmeldt: 30.06.09
 Status: Offline

Hmmm ham anton
hvad mon det bliver til med hans opskrifter..

jens ( låsby ) he he joe han er en krejler af de store, men også lidt imponerende han har kunnet lave en formue på at snyde folk.
Boede en mdr på låsby kro i forbindelse med arbi og ja der var han jo en festlig fyr og bestemt ik smålig.

Om der kommes hestekød i farsen.. ja og hvad så det bliver det da ik ringere af.. det er straks værre de pumper kødet med 15% vand og det er helt lovlig.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Vanilla
#86 Udskriv indlæg
Skrevet d. 31-10-2012 12:59

Bruger

Antal indlæg: 275
Tilmeldt: 13.09.12
 Status: Offline

Hvad er det ?

sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309132_10151123298692722_1560420394_n.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Vanilla
#87 Udskriv indlæg
Skrevet d. 31-10-2012 13:44

Bruger

Antal indlæg: 275
Tilmeldt: 13.09.12
 Status: Offline

AK81 har vundet en blomst, det er nemlig saadan lidt af hvert fra koeleskabet, der er et par vovser ikke saa langt her fra, de bli'r saa glade naar jeg kommer med lidt mad..Thumb
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
#88 Udskriv indlæg
Skrevet d. 31-10-2012 20:47
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3857
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Jeg syntes det er fantastisk når behjertede mennesker forærer deres madaffald til de stakkels dyr.
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Vanilla
#89 Udskriv indlæg
Skrevet d. 01-11-2012 03:34

Bruger

Antal indlæg: 275
Tilmeldt: 13.09.12
 Status: Offline

Det er muligt at mad som har vaeret 2 dage koeleskabet ikke er fint nok til dig skipper, men vovserne klager bestemt ikke over mad fra jamsekogeriet.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#90 Udskriv indlæg
Skrevet d. 01-11-2012 03:38
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

Vanilla skrev:
Det er muligt at mad som har vaeret 2 dage koeleskabet ikke er fint nok til dig skipper, men vovserne klager bestemt ikke over mad fra jamsekogeriet.


Her får de også "køleskabsrester", foruden deres normale "hundeæde".Grin

PS. Vi har 3 "rovdyr"Thumbdans
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#91 Udskriv indlæg
Skrevet d. 01-11-2012 03:53
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3629
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

hej

hvad har vi her, kig nu godt og grundigt på billedet............. før du gætter


www.thai-dk.dk/uploads/ggg545.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#92 Udskriv indlæg
Skrevet d. 01-11-2012 04:01
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

yindee skrev:
hej

hvad har vi her, kig nu godt og grundigt på billedet............. før du gætter


www.thai-dk.dk/uploads/ggg545.jpg


Efter størrelsen at dømme, så ved jeg det godtThumb
--Men det tør jeg sgu da ikke skrive her,- hvad tænker du på Yindee??Ikke SEgriner
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
rinpoche
#93 Udskriv indlæg
Skrevet d. 01-11-2012 18:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 245
Tilmeldt: 24.02.09
 Status: Offline

Nice! Thumb
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
kalle
#94 Udskriv indlæg
Skrevet d. 02-11-2012 00:15

Bruger

Antal indlæg: 48
Tilmeldt: 03.02.12
 Status: Offline

Ser sgu godt ud Vanilla ville bare personligt gerne have haft bløde løg og æbler til men sådan er vi så forskellige men igen ser godt ud tror sgu Ning går og feder dig op men ok også snart jul .træ
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
sank
#95 Udskriv indlæg
Skrevet d. 02-11-2012 07:51
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1828
Tilmeldt: 05.10.09
 Status: Offline

Grin Ja kalle han har lige købt nye skjorter. Bløde løg og æbler til persille sovs ? den har jeg ikke hørt før ? det må være Jysk griner
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Vanilla
#96 Udskriv indlæg
Skrevet d. 02-11-2012 08:47

Bruger

Antal indlæg: 275
Tilmeldt: 13.09.12
 Status: Offline

Jeg kan lige fortaelle at det smagte fantastik, ja det er godt nu her naar vinteren naermer sig. Aebler og bloede loeg har jeg nu heller aldrig hoert om til retten, Jeg er dog jyde ( Aarhus ) kunne det maaske vaere soenderjysk ?

Skjorten passer fint............Endnu !driller

I aften staar den paa Thaimad, hva' der bli'r ved jeg ikke endnu, men det er mig som svinger gryderne om fredagen, altsaa i samarbejde med konen...music
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
kalle
#97 Udskriv indlæg
Skrevet d. 02-11-2012 10:34

Bruger

Antal indlæg: 48
Tilmeldt: 03.02.12
 Status: Offline

Med æbler og bløde løg sådan fik vi det altid hos mine bedsteforældre i vestjylland ( vedersø ) så også hjemme.

Vel det der bliver kaldt æbleflæsk og nej ikke lavet med æblemos men æbler skåret ud i både, men smager også dejligt til persillesovs.

Men som sagt smag og behag er forskelligt og heldigvis for det men som skrevet man bliver sulten af de gode billeder Vanilla også selv om kl kun er 06.35 her idet kolde og nu med sne der bliver liggende nord BRRRRRR 1 måned til afgang.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#98 Udskriv indlæg
Skrevet d. 02-11-2012 11:19
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

[quote]Vanilla skrev:
Dagens ret er stegt flaesk med persillesovs, haaber da ikke at konen har lavet det af madaffald, vovserne og jeg skulle noedigt blive syge.




Ser bare skidegodt udThumb

Men nu skal du og "vovserne" vel ikke slås om at komme først til "sulekarret" dans
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#99 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-11-2012 08:47
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3629
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

yindee skrev:
hej

hvad har vi her, kig nu godt og grundigt på billedet............. før du gætter


www.thai-dk.dk/uploads/ggg545.jpg


Grin det er hunde morgen mad, hver morgen kommer en lille grim tyk gade hund og får en enkel skive af fars fine spegepølse
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
lillemanden
Skrevet d. 03-11-2012 18:19
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 614
Tilmeldt: 15.06.09
 Status: Offline

Hvis nogen mangler en god opskrift på godt brød så er der en her.
Det kan oven i købet laves i en gryde. !!!!


http://www.kvalim...dste-broed

godag

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Siamese Stone Unveils Exclusive "Island Collection" in Phuket Fri debat: Pattaya 1 24-01-2024 12:35
Havets Vagabond - Finn "Sømand" Hansen Film, bøger etc 1 03-06-2023 19:39
Jens "The Beast" Film, bøger etc 3 03-02-2023 16:28
Thai Lesson: 5 Slang Words for "Sexy" Thaisproget i skrift og tale 1 22-10-2022 16:44
"Fun to Travel in Thailand" Hele Thailand 6 24-09-2022 18:20

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.22 sekunder | 116,336,080 Unikke besøg | jQ Blog